Op dinsdag 19 januari kregen de leerlingen van 6AIT een boeiende voorstelling door de heer Luc Coopman in het kader van zijn eigen levenservaringen doorheen zijn studies en carrières.


Luc Coopman staat op dit moment mee aan het hoofd van boekhoudkantoor Cobofisk en dat vindt hij nog altijd een verrassing van formaat. Nooit had de licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen, specialisatie fiscaliteit, durven dromen om zo'n kantoor uit te bouwen.
Hij vertelde dat het belangrijkste aspect aan je werkleven de ‘waarom’ vraag is. De reden waarom je iets wilt doen. Wanneer je dit weet zal je veel meer energie in je werk steken en zal je veel gemotiveerder zijn.
De heer Luc Coopman benadrukte ook nog het belang van levenslang studeren en een job die je arbeidsvreugde geeft. Dit betekent niet dat alles aan je job super moet zijn, maar het werk moet een uitdaging zijn en je af en toe vleugels geven!
De belangrijkste eigenschap van een ondernemer? Tegenslagen kunnen incasseren en er blijven voor gaan! Weten wat je wil en daar alles voor doen!
Wij willen de heer Luc Coopman bedanken voor zijn wijze woorden tijdens deze boeiende voorstelling.

Cobofisk Small