Tijdens de projecten hebben we met de klas 6 Office & Logistiek een presentatie bekeken over het bedrijf “De Stalen Greep”.

In normale omstandigheden zouden we op bedrijfsbezoek gaan en een rondleiding krijgen, maar een presentatie was in dit geval het beste alternatief. Tijdens die presentatie hebben we veel geleerd over het bedrijf. We namen allen grondige notities en daarna mochten we zelf aan de slag gaan. We maakten zelf een presentatie maar deze keer dan in Sway. We hadden hier nog niet veel in gewerkt en het begin verliep wat stroef. Maar eens we op weg waren, ging alles zeer vlot. We hadden in totaal ongeveer 5 lesuren de tijd om de presentatie af te werken. Dit was voor iedereen voldoende.
Op de 2e dag van de projecten hebben we 3 flyers mogen maken in verband met een opendeurdag van het bedrijf. Dit moesten we in het Nederlands, Engels en Frans doen. We moesten ook nog een bericht maken voor sociale media aan de hand van foto’s die we hebben genomen tijdens de projecten.  De laatste dag van de projecten wordt onze mondelinge voorstelling van onze presentatie.

 

dealer STG 1 002