logo

 

Wij zijn de leerlingen van 7 Business Support uit het Handelsinstituut Regina Pacis. Wij hebben elk onze taken gekregen die wij binnen de oefenfirma zullen uitvoeren. Zo houden wij, de leerlingen van neXt-it, de oefenfirma draaiende.
Wij kopen en verkopen relatiegeschenken. Enkele voorbeelden hiervan zijn horloges, balpennen, lippenbalsem … Een oefenfirma of ook wel een virtueel kantoor genoemd, zorgt ervoor dat de leerlingen kennismaken met het werk dat we later kunnen doen. Er zijn verschillende documenten die we nodig hebben om aankopen en verkopen te kunnen verrichten.
EUROPEN en COFEP zorgen ervoor dat wij met onze oefenfirma in contact kunnen komen met de andere oefenfirma’s uit meer dan 40 verschillende landen. COFEP is een deel van EUROPEN maar het ondersteunt de Belgische oefenfirma’s zodat wij beter en vlotter kunnen samenwerken met de virtuele kantoren uit België. Daarom komen er nog verschillende andere vakken voor in de lessen van het virtueel kantoor. Taalvakken maken hier een groot deel van uit (Nederlands, Frans en Engels).
neXt-it heeft ook een peterbedrijf. Ons peterbedrijf is textiel- en zeefdruk Dejonghe bvba in Meulebeke. Wij werken samen met dit bedrijf omdat zij een gelijkaardig bedrijf zijn zoals wij. Ze verkopen dan ook zo goed als dezelfde producten als onze oefenfirma.
Hieronder vindt u het huidige team van neXt-it.

Foto neXtit

Wil u graag nog wat meer informatie dan kunt u ons volgen op Facebook: https://www.facebook.com/nextitrelatiegeschenken/